DG Internetbureau

Lose Control is een dans-evenement waarbij jij de mogelijkheid krijgt om workshops te volgen van top choreografen uit binnen en buitenland!                                                                                                                                   Wij willen iedereen aan het dansen krijgen!  Lose Control is opgezet door een aantal dansdocenten uit Helmond en omstreken. Wij als organisatie vinden allemaal dat de dansscene in Noord-Brabant veel meer mag gaan leven en daar gaan wij met Lose Control voor zorgen.

Niet naar Amsterdam of Rotterdam, maar gewoon bij jou in de buurt!

“Music makes us Lose Control”

CHOREOGRAFEN

DANCE EVENT LOSE CONTROL 

KENZO ALVARES

Kenzo Alvares biografie

 

Kenzo is geboren in Utrecht en grotendeels opgegroeid op de dansschool van zijn vader. Dansen en bewegen is hem met de paplepel ingegoten.  Het was voor hem dan ook vanzelfsprekend en natuurlijk dat hij het grootse deel van zijn tijd op de dansschool rondbracht. Al snel werd duidelijk dat Kenzo over een bijzonder talent beschikt en hij begon op jonge leeftijd met optreden, choreograferen en lesgeven. De dansopleiding van het ROC was na de middelbare school de meest voor de hand liggende keuze. Tijdens zijn studie breidde hij zijn netwerk uit en deed hij veel ervaring op in binnen- en buitenland. Hij nam deel aan battles, gaf workshops en masterclasses en stond op menig podium met zijn crew ‘The Kulture Kids’.  Sinds zijn afstuderen is de populariteit van Kenzo enorm toegenomen. Hij geeft inmiddels zelf les op het ROC en werkt als vaste docent bij onder andere Touchée Dance Company, Global Dance Center, Moves Almere en FDC. Als choreograaf en jurylid wordt Kenzo regelmatig gevraagd voor evenementen en danskampen in onder andere Polen, Amerika, Italië, Duitsland en Spanje. 

 

In mei van dit jaar stond Kenzo in het theater met de try-out van zijn eerste eigen theatershow; ‘Piece Of Mind’. Met een zorgvuldig gekozen cast bestaande uit een aantal van de beste dansers van het land is hij deze nieuwe uitdaging aangegaan. Door deze weg in te slaan blijft Kenzo zich verder ontwikkelen en hoopt hij iets nieuws toe te voegen aan dansland.